Gönül Bağı Sosyal Yardımlaşma Derneği;

Muhterem Seyyid Hacı Mahmud Kayhan Efendi Hazretlerinin ” İnsanlara faydası olmayanı ölülerden say gitsin. ” sözünü şiar edinmiş talebeleri tarafından 2021 yılında gerek kültürel gerek toplumsal alanlarda faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Bu bilinç ile yoksul kesimde bulunan gençlerin ve ailelerine destek vermek, toplumun ahlaki oteritesini milli ve dini değerler adına devam ettirebilmeye yardımcı olmayı  planlayıp, yardım ve desteklerimizi tamamen manevi kazanç olarak görmekte ve faaliyet çerçevesinde destek verebildiği alanda kesinlikle bir menfaat gözetmeden çalışmaktayız. Derneğimiz üyelerinin tamamı ” Halka hizmet Hakk’a hizmettir.” Düşüncesi ile çalışmalarını sadece gönüllü olarak yapmaktadır. Üyelerimiz bünyesinde bulunan Üniversite, Yüksek Lisans mezunu üyelerin karşılık beklemeksizin okuma çağındaki çocuk ve gençlere yönelik bilgi paylaşımı yapmasını;  gençlerimizi, çocuklarımızı zamanın kötü alışkanlık, sabıkalı suç, ailesel problemler gibi okumasına yahut gelişmesine engel olacak her bir kötü durumda gerekli yardımı bilgi paylaşımını amaç edinmişlerdir. Derneğimiz gönüllü tüzel kişiliklerin katkısı ve maddi destekleri ile daha fazla genç, çocuk yahut aileye ulaşmayı hedeflemektedir.

Derneğimiz sayın büyüğümüz Muhammed İslam ALTUN Bey’in bitmeyen yardım ve desteği ile kurulmuş, bu günlere ulaşmıştır.